Vill norsk natur

Ygg&lyng

Ygg&lyng blander historie, tradisjon og kultur, slik utformer de design av vill norsk natur. Med moderne former og nye impulser skaper selskapet produkter som passer i alle hjem. Vi jobber tett med Ygg&lyng for å gi deg produkter som bringer liv til rommene.

Fleksibelt, funksjonelt og bærekraftig

Ygg&lyng fremmer design som er fleksibelt, funksjonelt og bærekraftig. Produsenten representerer dette autentisk, urbant og landlig med samsvar og individualitet. Vi samarbeider aktivt med Ygg&lyng for å gi våre kunder et bredt utvalg av nyskapende møbler.

Struktur i naturen og urbane områder

Ygg&lyng er like fascinert og inspirert av former og struktur i naturen som innen arkitektur og urbane områder.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!