Hagerommet med Ygg&Lyng

Ygg&lyng

Ygg&Lyngs hagemøbel serie består av modulsofaen Bris, loungestolen Kyst samt spisesol i samme design. Serien er meget godt mottatt i Norge og det utvikles stadig nye moduler i et flere farger-både i stoff og rammer.

Kyst lounge

Lounge stolen Kyst er en nett og komfortabel stablebar stol som trives like godt både ute og inne. Leveres med ramme i sort pulverlakkert stål i 3 forskjellige stoffvalg(lys grå, mørk grå og sort)

Bris-outdoor modulsofa

Bris er en smart og fleksibel modulsofa til uterommet. Tidløst moderne design med komfortable myke puter , flere fargevalg i både puter og ramme har bidratt til at modulsofaen er blitt populær blant våre kunder. Kom og prøvesitt.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!