En kontinental danske

Wendelbo

Historien om Wendelbo er historien om en familie som i tre generasjoner har spesialisert seg i produksjon av tekstilmøbler hvor design, funksjonalitet og kvalitet er bærende.

Modulsofa som begeistrer

Med sine utallige kombinasjoner og muligheter finner du alltid en modulsofa som passer for deg. Wendelbo er alltid langt fremme i utvikling av nye tidsriktige design og innovative møbelserier.

Skandinavisk design

Med dype røtter i Skandinavisk design og dansk tradisjon innen møbelhåndverk, utvikler og produserer Wendelbo kontinentale møbler som møter dagens behov. Møbler som er skapt i skjæringen mellom innovasjon og funksjonalitet, moderne design og historie.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!