Norske møbler for norske forhold

Sundays

Sundays er et norsk merke produsert på Jæren og i Kristiansand og har over 25 år innen hagemøbelbransjen. Kravene som blir stilt til møblene er skyhøye og det er kun de beste materialene på markedet som blir brukt i produksjonen av møblene. Helnorske møbler som kan stå opp mot naturkreftene uten å gå på kompromiss med et godt design. Kom innom butikken for en hyggelig prat.

Ekspert på hagemøbler

Kravene Sundays setter til møblene sine er skyhøye og de setter kun sin lit til de beste materialene som er på markedet. Vann-drenerende skum og vannavstøtende tekstiler er på alle hagemøbler som blir levert av Sundays.

Produsert med stolthet i Kristiansand

Sundays holder til i Kristiansand hvor historien deres også er forankret. De har over 25 års erfaring i hagemøbler og begynte for 40 år siden med å lage båtputer. Fra denne erfaringen har de fått teknisk innsikt og ressurser som de bruker til å produsere det de mener er blant de beste hagemøblene i verden.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!