Kvalitet og tradisjon

Stouby

Stouby furniture har opprettholdt en tradisjon for solid håndtverk helt siden firmaet ble grunnlagt i 1902. De fleste av de erfarne møbelsnekkere og tapetserere har vært hos Stouby gjennom en årrekke, og den faglige stolthet er like stor som kjærligheten til møblene som produseres.

Klassisk og moderne

God design kombinert med klassiske og brukervennlige møbler kjennetegner Stouby som produserer møbler i både stoff og skinn. Kombinasjon tekstil og tre mestres også med dyktige møbelsnekkere på laget.

Interdane

Stolen Interdane har lenge været en god selger fra Stouby. Unikt design kombinert med god komfort og reguleringsmulighet gjør stolen til en vinner – leveres i både stoff og skinn/med eller uten armlene. Besøk oss og prøvesitt!
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!