En tøff danske!

Søren Lund

Søren Lund er håndlagte sofaer og møbler, designet og produsert i Danmark. Flott håndtverk, skapt av lokale fagfolk. Møblene er alle designet av Søren Lund selv og produsert i fin balanse mellom funksjon, komfort og ære.

Skandinavisk design

Søren Lunds modeller er laget i et sikkert og stilrent nordisk design. De er som skapt til å innrede med – i generasjoner.

Danske fra Danmark

Alle møbler fra Søren Lund tegnes og produseres i Danmark. Søren Lund var blant generasjonen av danske møbelprodusenter som for mer enn 50 år siden steg opp på den internasjonale møbelhimmelen – de er der ennå!
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!