Klassisk teak og lounge

Skaargarden

Svenske Skaargarden har i flere tiår levert klassisk og moderne teak- og loungemøbler til store deler av verden. De klassiske lounge- og teakmøblene har gjort det spesielt bra i USA da møblene står godt til New Hampton stilen. Endelig satser Skargaarden i Norge. Skargaardens klassiske møbler trives like godt inne som ute og er en fryd for øyet – kom innom og prøvesitt.

Hagemøbler for norsk sommer

Materialer som blir brukt i texstiler/innmater og rammer er nøye utprøvd for å tåle vær og vind. Tekstilene blir tilvirket hos Sunbrella og Serge Ferrai, begge ledende innen værbestandige stoffer. Alle puter har quick-dry skum som sikrer maksimal vanndrenering og luftsirkulasjon.

Teak og miljø

All teak som skargaarden bruker i sine møbler er nøye utvalgt med sikte på lang levetid og patina. All teak kommer fra utvalgte plantasjer med best mulig kvalitet og godkjenning fra regnskog fondet. Skargaarden anbefaler å ikke olje teaken, men å la den få den naturlige sølvgrå fargen som vær og vind tilfører den.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!