Skandinavisk design

Shepherd

Shepherd of Sweden ble etablert i 1982, med en visjon om å gi markedet verdens mest attraktive merke i saueskinn og saueull preget av Skandinavisk design. Produktene selges over hele Europa, USA og deler av Asia. Kom innom butikken vår for å se utvalget fra Shepherd of Sweden.

Håndverk med lidenskap

Håndverk har alltid vært en lidenskap for Shepherd. Kombinasjonen av dette og skandinavisk design gir oss tidløse og vakre kvalitetsprodukter. Produktene er laget av ekte saueskinn, hvor det meste produseres i egen fabrikk.

Ekte saueskinn og saueull

Shepherd bruker ekte saueskinn og saueull, da det har egenskaper og funksjoner som ikke noe annet materiell har. Det holder varmen når det er kaldt, og er naturlig antibakteriell.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!