Tidløst dansk design

Saxo

Saxo designer, utvikler og produserer produkter i høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Selskapet bruker førsteklasses materialer med en moderne produksjonsteknikk for å oppnå målet. Vi samarbeider med Saxo og selger dansk tidløst design som passer ditt hjem.

Modeller som passer i alle sammenhenger

Møblene kan kombineres og tilpasses alle størrelser og rom. Med et rikholdig utvalg vedlikeholds vennlige stoffer, forsikrer du deg om å få møblene tilpasset ditt hjem og bruk.

Håndlaget kvalitet

Sofaene er designet for å vare livet ut, med ekte kvalitetshåndverk. Skap og tilpass dine modeller, klassisk eller minimalistisk. Du kan velge blant tusenvis av forskjellige stoffer og farger.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!