Kompromissløst dansk design

Naver Collection

Naver Collection ble dannet i 1995 med et ønske om å skape en komplett og moderne møbelkolleksjon med respekt for det tradisjonelle håndverket. Vi har til en hver tid stor utstilling fra Naver. Kom innom butikken og se utvalget!

Stolthet i hver detalj

Denne setningen har vært i fokus når de har designet, produsert og utviklet Naver kolleksjonen. De råe materialene er valgt med omhu og behandlet på riktig måte for å forsikre seg om at treet har riktig fuktighetsinnhold. Hver siste lille detalj i møblene er utført med presisjon og alle delene er pusset for hånd.

Flott design, lang levetid

Navers designerteam består av arkitekter og ledende danske designere. Møblene som skapes har et tidsriktig og moderne design som overlever kortsiktige trender og sikrer lang levetid for dine møbler. Invester i en Naver - du vil ikke angre.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15.