Italiensk glasskunst

Naos

NAOS er best kjent for sine unike og smarte løsninger i kombinasjon glass/tre/stål og marmor. Fabrikken har lang tradisjon og erfaring i faget. Det vises på kvaliteten på glass og tekniske løsninger som leveres.

Utallige kombinasjonsmuligheter

NAOS kombinerer med stort hell god design og unike bruksmuligheter. Kombinasjon stål/glass-marmor eller annet. Her er mye å velge blant. Bordene kan også svinges til annen posisjon. Kom innom og prøv!

Med eller uten klaff

De solide understell som NAOS leverer sikrer stabilitet og brukervennlighet til de tunge solide glassplatene – som leveres i flere størrelser, med eller uten tilleggsplater. Vi har alltid et spisebord fra NAOS i vår utstilling. Kom innom og prøv!
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!