Fleksible reolsystemer

Klim

Klim har røtter i møbelbransjen helt tilbake til 1929. Med mye erfaring innen både produktutvikling og fabrikasjon av møbler leverer Klim produkter med lang levetid. Vi jobber tett med Klim og leverer reolsystemer i høyest kvalitet. Ta turen innom butikken vår for å se flere produkter.

Danskproduserte møbler

Klim står selv for hele produksjonen som innebærer prosessen fra råtre til ferdigprodukt. Med dette forsikrer du deg om at produktet blir følgt tett av dyktige fagfolk.

Stort utvalg ferdighyller

Med et bredt utvalg av grunnmoduler, som spenner over 4 dybder, 4 bredder og 8 høyder, kombinert med dører og skuffer, gir dette et veldig stort utvalg av ferdige hyller.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!