Filosofi og miljø

IRE

IRE har siden oppstart i 1939 bygget på filosofien om en tidløs og holdbar kvalitet i så vel design som produksjon. Lokal produksjon i håndtverksmessig kvalitet og tidløs moderne design har alltid kjennetegnet fabrikken. Våre erfaringer stemmer godt overens med dette.

Kvalitet

For å garantere kvalitet, komfort og livslengde stilles det store krav i all produksjon. Våre beste anbefalinger har denne fabrikken med hensyn på lang levetid både når det gjelder kvalitet og design.

Miljø

Ire setter årlig miljømål for virksomheten og gjør løpende korrigeringer og forbedringer for å unngå miljøfarlige råvarer og produksjons metoder.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!