Kompromissløs kvalitet

Himolla

Himolla har alltid hatt menneskets velferd i fokus. Både i selskapet, så vel som i den individuelle utviklingen av sitteplasser. Dermed har det blitt produsert produkter som er inspirerende i mer enn tre generasjoner. Ta turen innom butikken vår - Vi har alltid en go'stol fra Himolla utstilt.

Go'stol, elektrisk eller manuell

Himolla er best kjent for sine komfortable hvilestoler. Elektriske eller manuelle, med eller uten massasje. Kom innom og prøve sitt våre stoler.

Forstå kvalitet med alle sanser

Se frem til kompromissløs kvalitet fra første tilpasning gjennom slitesterke tekstiler og skinn. Overbevis deg selv om den velkjente himollakvaliteten og besøk butikken vår for å se utvalget.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!