Ekstraordinære møbler

Gazzda

Bosnias naturlige skjønnhet er forbløffende. Landet holder mange perler i verdensklasse. I tillegg til fantastisk natur har Bosnia mye mer å tilby. Det er et land der østlige og vestlige kulturer smelter sammen. Denne imponerende kombinasjonen gjør at Gazzda velger å lage de bemerkelsesverdige møblene sine her.

Letthet

Letthet gjør at lys, energi og luft kan flyte fritt rundt deg. Gjennom minimalistisk design og effektiv bruk av materialer skaper Gazzda produkter som alltid ser og føles lette.

Naturlig

Gazzda bruker materialer fra naturen som; eik, ull og bomull for å få et preg av naturen inn i hjemmet. Dette bidrar til en følelse av velvære.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!