Fargerik fransk trendsetter

Fermob

Over hele verden kan du se de fargerike hagemøblene fra Fermob. I parker, hager og andre uterom står de og setter farge på omgivelsene. I tillegg til å skape miljø og glede til omgivelsene er den fargerike kolleksjonen også praktisk innrettet med et utvalg som inkluderer de fleste behov utendørs.

Fargerik og praktisk

Fermobs innholdsrike kolleksjon inkluderer det meste av det du trenger til uterommet, laget i alle regnbuens farger i stål og/eller alumimium. Vi er en av to Fermob Shop-in-shop forhandlere i Norge, besøk oss - vi har alltid et godt utvalg av de populære Fermob-møblene.

Fermob ute/inne

Flere av Fermob møblene passer også utmerket til hagestuen eller andre innerom. Alt fra puter,lykter og sittegrupper kan få flere bruksområder enn kun utendørs. Velkommen til vår spesialutstilling fra Fermob.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!