Ledende innen hjemmeinnredning

Designers Guild

Engelske Tricia Guild har holdt på så lenge, at hun er en levende legende når det gjelder alt innen hjemmeinnredning. Hennes varemerke; - farger, teksturer og mønster har igjen og igjen, overrasket og beriket utallige hjem.

Farger og kreativitet ligger bak alt de gjør. Fantastiske mønster og fargemix.

Designers Guild produserer blant annet tepper, pledd og puter. De leverer nye kolleksjoner 2-3 ganger i året, alltid inspirert av dagens trender, men også opptatt av estetikk, kunst, historie og skjønnhet.

Fargerikt og kreativt

Farger og kreativitet er essensen i Designers Guild. Opplev fargene, teksturene og de fantastiske mønstrene som du setter sammen på en måte som representer din personlighet og gjør ditt hjem unikt.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!