Italiensk trendsetter

Cattelan

Cattelan jobber sammen med Italias mest kjente designere for å skape design som overrasker og begeistrer. Er du på jakt etter å sette ditt eget preg på stuen er dette fabrikken for deg.

Mye å velge blant

Cattelans møbelkolleksjon dekker det meste av hva en bolig begjærer. Her finner du alt fra fantastisk flotte spisemøbler til unike design til de fleste rom i alle slags materialer og farger. Besøk fabrikkens nettside-du vil bli imponert.

Design og kvalitet

Kvaliteten på Cattelans møbelserier er udiskutabel. Material og stoffer som brukes-enten det er glass/tre eller metall er av det ypperste på markedet. Må bare oppleves!
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!