Gaver, borddekking og servering

Caspari

Caspari er en respektert produsent av utsøkte trykte papirprodukter, med et godt rykte, opparbeidet gjennom 70 år. Dette ved å reprodusere arbeider av anerkjente museer og kunstnere over hele verden og tegneinspirasjon fra vakre tekstiler, kunst, keramikk og interiørdesign.

Fargerikt tilbehør

Caspari lager stilige, fargerike artikler til borddekking og har alt du trenger når du planlegger ditt selskap. De kan bidra til å skape den perfekte stemningen uansett anledning.

Bord dekk deg!

Med tro på at vakker design skal være tilgjengelig, tilbyr de et stort utvalg av vakre artikler til glede for deg og som gaveartikler. Caspari - vakre kvalitetsprodukter som forskjønner ditt bord.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!