En klassisk svenske

Br. Anderssons

Helt siden 50-tallet har Br. Anderssons levert kvalitetsmøbler til det Skandinaviske markedet. Klassisk design kombinert med god kvalitet og komfort kjennetegner leverandøren.

Stoler for god design og velvære

Vil du at stolen skal være lett og smidig eller kanskje utstyrt med funksjoner? Br.Andersson har stoler for de fleste krav og behov. Leveres i både stoff og skinn.

G.A.Berg

Møbeldesigneren G.A.Berg tegnet allerede i 1939 den populære Status-stolen for Br. Andersson. Stolseriene utviklet av designeren bærer nå fruktene av dette samarbeidet. Vi har alltid flere av designerens stoler utstilt.
Spørsmål?

Besøk oss

Vi har lang erfaring med å finne møblene som er riktig for kundene våre og har større utvalg tilgjengelig i butikken vår enn det du finner her. Ta turen innom så hjelper vi deg finne møblene som passer perfekt for deg!
Du finner oss på Mariero – langs riksvei 44, lett synlig fra rundkjøringen ved Helgø Meny og McDonalds. Åpent mandag – torsdag fra kl 10-19, fredag fra kl 10-16 og lørdag fra kl 10-15. Du kan også enkelt ta kontakt via vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen under!